در حال نمایش 6 نتیجه

جعبه تقسیم

جعبه تقسیم

جعبه تقسیم جایگاهی برای قرارگرفتن اتصالات برقی است . از طریق کابل ، سیم ها به جعبه تقسیم وارد می‌شوند. انشعاب گیری آن ها به وسیله ترمینال‌های جعبه تقسیم می باشد . جعبه تقسیم دارای دو نوع روکار و توکار می باشد .

جعبه تقسیم 10 در 10 روکار

جعبه تقسیم 10 در 10 روکار

جعبه تقسیم روکار یکی از انواع جعبه تقسیم می باشد . جنس آن معمولا کائوچو یا چدن می باشد. درون آن چهار استوانه شیاردار وجود دارد و سیم‌ها داخل شیار جاگذاری می شوند. جعبه تقسیم روی سطح کار مثل دیوار  و تخته نصب می‌شود.

جعبه تقسیم 10 در 15 روکار

جعبه تقسیم 10 در 15 روکار

جعبه تقسیم دارای دو نوع جعبه تقسیم روکار و جعبه تقسیم توکار است. جنس جعبه تقسیم روکار معمولا جنس کائوچو یا چدن می باشد . در داخل آن چهار استوانه ی شیاردار وجود دارد . سیم‌ها داخل شیار قرار گرفته اند و توسط یک پیچ سفت می شوند . در انتها و پس از اتصال ها ، درب جعبه تقسیم بسته می شود .

جعبه تقسیم 15 در 20 روکار

جعبه تقسیم 15 در 20 روکار

جعبه تقسیم برای انشعاب گرفتن در مسیر لوله ها و سیم ها مورد استفاده قرار می گیرد . جعبه تقسیم الکتریکی جایگاهی برای اتصالات برقی می باشد . برای حفاظت این اتصالات از خطر دمای بالا و نیز برای مرتب کردن و نظم آن ها می باشد.

جعبه تقسیم 21 در 31

جعبه تقسیم 21 در 31

در سیم‌کشی ساختمان اغلب لازم است که از سیم‌ها انشعاب گرفته شود . به همین دلیل در مسیر سیم‌ها جعبه‌ای به‌نام جعبه تقسیم قرار داده می‌شود. جعبه تقسیم بر دو نوع جعبه تقسیم روکار و جعبه تقسیم توکار وجود دارد .

جعبه تقسیم 8 در 8 روکار

جعبه تقسیم 8 در 8 روکار

یک جعبه تقسیم میتواند فلزی یا پلاستیکی باشد . این جعبه کوچک قسمتی از سیستم سیم کشی پوشش کابلی ترموپلاستیک (TPS) در یک ساختمان محسوب می شود . نوع روکار آن معمولا برای نصب روی سقف ، زیرزمین استفاده می شود و معمولا پشت پنل ورودی پنهان می شود .