تجهیزات ساختمانی

روش اتصال لوله برق در ساختمان سازی چگونه است؟

روش اتصال لوله برق در ساختمان سازی

روش اتصال لوله برق در ساختمان سازی دارای روش های مختلفی است و زمانیکه شما قصد انجام زیرساخت های برق یک ساختمان را دارید، لازم است از لوله های برق با ابعاد و اندازه های مختلف استفاده کنید. در این پست قصد داریم روش اتصال لوله برق در ساختمان سازی را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم.

روش اتصال لوله برق در ساختمان سازی چگونه است؟

 در همین ابتدا چندین روش لوله برق در ساختمان سازی را بیان می کنیم .لوله برق خرطومی، پلی آمید، pvc و upvc در بازار موجود می باشند که دارای اندازه های 6 متری و 12 متری هستند. با توجه به انواع مختلف لوله برق موجود در بازار، روش اتصال لوله برق در ساختمان سازی نیز متفاوت است. زمانیکه شما از چندین لوله استفاده می کنید تا بتوانید سیم کشی را انجام دهید، اگر فاصله سیم کشی زیاد باشد باید در بین مسیر لوله ها از اتصالات خاصی استفاده کنید و لوله های دوتیکه را به روش خاصی به هم پیوند دهید تا در نتیجه از خرابی سیم ها و افزایش هزینه ها جلوگیری کنید.

روش اتصال لوله برق با زانو و بوشن

989555

همانطور که گفته شد، لوله های برق دارای انواع مختلفی هستند و روش اتصال آن ها به یکدیگر متفاوت است. در این لوله های برق پلی آمید و pvc و upvc وجود دارد که طریقه ساخت و ظاهر آن ها تقریبا شبیه یکدیگر است و بدنه ای صاف به طول 6 الی 12 متر دارند. این لوله ها دارای جنس ها و ابعاد مختلفی هستند و معمولا در سایزهای 13-16-21 تولید و عرضه می شوند. انتخاب اتصالات مناسب براساس سایز لوله برق ها بسیار مهم است.  چرا که ممکن است اتصال به خوبی برقرار نشود و باعث اتصال کابل های برق به یکدیگر شود.جهت اتصال لوله های برق که با مواد پلی آمید و pvc ساخته شده اند، از اتصالات زانو و بوشن بین دو لوله استفاده می شود. هر یک از این اتصالات، برای مکان های خاصی مناسب است که در ادامه روش اتصال لوله برق با زانو و بوشن را به طور کامل شرح می دهیم.

اتصال لوله با زانویی برق

زانویی لوله برق یکی از اتصالات پرکاربرد در سیستم برق کشی ساختمان است که برای ایجاد زاویه در خطوط لوله مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع اتصال دارای زاویه 90 درجه است که برای اتصال دو لوله برق در کنج ساختمان بسیار مناسب است. زانویی برق دارای دو نوع عصایی و کوتاه است که با مواد pvc و پلی آمید تولید می شود. برای اتصال زانویی لوله برق بسیار مهم است که از پیمانکار یا مهندس ناظر که در این حرفه از مهارت بالایی برخوردار است کمک گرفته شود تا علاوه بر سیم کشی های ساختمان، کاربرد زانویی را نیز به بهترین شکل صورت گیرد. این محصول دارای سایزهای 13-16-21 است که باید با توجه به سایز لوله برق، آن ها را خریداری کنید.

اتصال لوله با بوشن

یکی دیگر از اتصالات لوله برق، بوشن است که بر خلاف زانویی، جهتی صاف دارد و برای ایجاد اتصال بین دو لوله صاف استفاده می شود. با توجه به اینکه طول لوله برق ها 6 متر است، جهت اتصال آن در مسیرهای طولانی تر، باید از بوشن استفاده شود. بوشن نیز دارای سایزهای 13-16-21 است که باید با توجه به سایز لوله برق، آن ها را خریداری کنید.

روش اتصال لوله برق خرطومی

لوله خرطومی برق ساختمان یکی از پرمصرف‌ترین انواع لوله‌ برق است که در ساخت آن از گرانول پی وی سی و مواد دیگری استفاده می‌شود. این لوله شبیه لوله خرطوم است و به اصلاح به آن خرطوم برق گفته می‌شود و بدون آسیب دیدگی از مسیرهای پر پیچ و خم ساختمان به راحتی عبور می‌کنند. به علت ظاهری که این لوله برق دارد. جهت اتصال آن، نمی توان از اتصالات استفاده کرد. بهترین و ساده ترین روش اتصال لوله برق خرطومی، پیچاندن آن ها درون یکدیگر است تا به خوبی به یکدیگر متصل شوند. این محصول در سایزهای 11-13-16 و با طول کلاف 12-15 متری تولید می شود.

جمع بندی و نکات تکمیلی

ما در این مقاله روش اتصال انواع لوله برق را برای شما شرح دادیم که در نتیجه مشخص شد که انواع لوله برق پی وی سی و پلی آمید را می توان با اتصالات زانو و بوشن به یکدیگر متصل کرد. اما لوله های خرطومی نیاز به هیچ اتصالی ندارند و خودشان به روش ساده، به یکدیگر متصل می شوند.اتصال لوله‌های برق در ساختمان‌های ساختمانی یکی از مراحل مهم و حیاتی است که باید با دقت و به‌درستی انجام شود.از اینکه تا انتهای این مطلب ما را همراهی کردید سپاس گزاریم. جهت هرگونه اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

به این مقاله امتیاز دهید
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید